torstai 1. helmikuuta 2018

Vuosi aikaa häihin!!

(c) Jussin kota
Tänään on enää tasan vuosi aikaa meidän häihin! 💖 Helmikuun ensimmäinen päivä ensi vuonna on perjantai. Päivällä olisi tarkoitus koristella juhlatila ja tehdä muut viime hetken valmistelut, ja illaksi meillä on varattu Jussin kota. Suunnitelmana on, että meidät vihitään siellä, ja sitten syödään ja saunotaan savusaunassa ihan vain lähimpien ihmisten kanssa. Lauantaina on varsinainen hääjuhla, jota ennen on avioliiton siunaus. Sitä varten saatiin tänään kirkko varattua! Oltiin kuulemma kirkon varauksen kanssa hyvissä ajoin. Eräs kaveri kertoi, että kesällä Tampereella oli varauspäivänä ollut jonoa kirkkoherranviraston ovella jo ennen viraston aukeamista, mutta näköjään helmikuu ei ole yhtä suosittu.


Meidän vihkikirkko on 1500-luvulla rakennettu Pyhän Birgitan kirkko Lempäälässä. Käytiin sulhasen kanssa siellä laulamassa kauneimpia joululauluja, ja ihastuin! Minusta vanhoissa kivikirkoissa on niin täydellinen tunnelma, ja kauniit värilliset ikkunat on plussaa. Hyvä puoli on myös se, että juhlapaikalle on kirkolta vain noin puolen kilometrin matka. Kirkon varaus järjestyi kätevästi puhelinsoitolla, vaikka kumpikaan meistä ei kuulu Lempäälän seurakuntaan. Sulhanen ei kuulu kirkkoon ollenkaan ja minä kuulun kotipaikkakuntani seurakuntaan, joten maksamme kirkon käytöstä 100 tai 200 euroa, hinta pitäisi muistaa vielä tarkistaa. Kuvat tässä postauksessa on suoraan Lempäälän seurakunnan sivuilta. Jos haluatte tarkemman kuvan kirkosta niin käykää kurkkaamassa myös tätä virtuaalikierrosta.

 
 
Tuntuu, että tämän viikon aikana hääsuunnittelu on muutenkin ottanut isoja harppauksia eteenpäin. Käytiin viime viikonloppuna aivan ihanissa häissä Vaasassa, josta tuli paljon ideoita ja myös innostusta omien häiden suunnitteluun. Sulhasen kanssa ollaan pikkuhiljaa suunniteltu häämatkaa, hääyön hotellia ja tarkistettu budjetin realistisuutta. Ensi viikolla saan molemmat kaasoni Tampereelle, ja mennään häämessuille haistelemaan suunnitteluideoita. Tulee varmasti ihana viikonloppu, odotan jo kovasti!

Ihana kakunkoriste viikonlopun häistä, jossa
 hääparin koira. Ja niin hyvää mutakakkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti